Leerbegeleiding

Soms lukt het leren even niet. Je kind kan op school niet in de leermodus komen, de aanpak past niet bij je kind óf een bepaald onderdeel lijkt maar niet te beklijven. Als ouder maak je je hier natuurlijk zorgen over, misschien is dit door de Corona-crisis alleen maar erger geworden.

Wanneer je kind steeds maar weer ervaart dat een bepaald onderdeel of schoolvak niet lukt, neemt de frustratie toe. Het leren van iets dat je moeilijk vindt, wordt over het algemeen ook niet leuk gevonden. Dat heb jij toch ook?

 

Bij mij mag leren weer leuk zijn!


Tijdens het gratis intakegesprek, is het voor mij belangrijk om te weten te komen wat de vraag van jou én je kind is én hoe hij/zij het fijnst leert. Tijdens mijn begeleidingsmomenten kies is dan de aanpak die het best bij jouw kind past. Tijdens de begeleiding ben ik hiernaast altijd bezig met mindset coaching. Want een goede mindset heeft natuurlijk ook effect op het leren. Denkt jouw kind steeds 'ik kan het toch niet' in plaats van 'ik kan het nog niet'? Dan is de groei mindset benadering ook voor jouw kind helpend.

Omdat de vraag en de aanpak voor ieder kind anders is, werk ik met diverse pakketten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.